Despre noi

Lasselsberger-Knauf S.R.L. este un producător de mortare uscate din Ungaria, prezent pe pieţele mai multor ţări printre care şi România. Dintre producătorii din Ungaria, are poate cea mai largă gamă de produse, începând de la tencuieli minerale colorate pînă la sistemele ceramice sau de asanare, care se pot folosi atît la construcţia clădirilor noi cât şi la renovarea/ refacerea celor vechi. Proprietarii firmei sunt două familii renumite în domeniul materialelor de construcţii, Lasselsberger şi Knauf. Familia Lasselsberger deţine mai multe firme în Ungaria, Austria şi ţările învecinate, iar familia Knauf deţine în total 110 fabrici în toată lumea. Fabrica din Veszprém, începând din anul 1995 produce la capacitate maximă, avînd cca. 100 de angajaţi. În anii următori au fost deschise mai multe fabrici în Ungaria la Bugyi, Vác, Debrecen, şi în Croaţia la Durdevac. În prezent, cu reprezentanţele din Croaţia şi România, Lasselsberger-Knauf are mai mult de 200 de angajaţi.

Lasselsberger-Knauf România asigură reprezentarea în ţară a producătorului, prin intermediul partenerilor săi din comerţul cu materiale de construcții, oferind totodată servicii de consultanță și asistență tehnică prin personal calificat.

Prin observația atentă a realizărilor trecutului, prin analiza efectelor timpului asupra construcțiilor și mai ales prin contactul permanent cu practica șantierului au fost dezvoltate sisteme de mortare și tehnologii performante care scurtează timpul de execuție, ușurează mult manopera și logistica de șantier și oferă performanțe polivalente mortarelor.
Orientarea către produse de calitate și permanenta furnizare de soluții profesioniste poziționează compania între cei mai mari jucători de pe piață.
puzzel